Vergoedingen

Bekostiging op maat
Nederland telt meerdere zorgverzekeraars. Het maakt niet uit bij welke verzekeraar u bent aangesloten: wij onderhouden met alle verzekeraars goede contacten om optimale zorg aan iedereen die dat in de regio nodig heeft, te kunnen verlenen.

Het is geen onbelangrijk onderdeel van het werk in de orthopedische hulpmiddelen dat de leverancier goed thuis is in de bekostigingsstructuur. Dat geldt voor alle ondernemers binnen de overkoepelende organisatie Bewegingsvisie: zij houden deze kennis voortdurend up-to-date en wisselen dat uit. Het behoort tot de specialiteiten van de groep om precies te weten wat wel en niet wordt vergoed. Als zorgprofessional of cliënt kunt u dat onmogelijk zelf bijhouden in de sterk veranderende zorgmarkt.

De specialisten bij Gardeslen leveren dus niet alleen hulp op maat: daar hoort ook een financieel advies op maat bij. Deze beide aspecten van de dienstverlening moeten ervoor zorgen dat u met zo min mogelijk beperkingen van het leven kunt genieten. Neem snel contact met ons op als u over de vergoeding van hulpmiddelen door een zorgverzekeraar een vraag heeft. Wij staan voor u klaar.