Omdat jij het verdient

Soms word je geboren met een beperking, soms komen beperkingen onverwacht op je pad. Gelukkig zijn er steeds meer geavanceerde, vervangende en ondersteunende hulpmiddelen beschikbaar, waarmee je toch volop van het leven kunt genieten. Vanuit deze visie werkt Gardeslen Orthopaedie voor jou; om jouw bewegingsbeperkingen zoveel mogelijk op te heffen. Onze deskundige professionals altijd klaar om je te adviseren en te begeleiden naar de juiste oplossing.

Maatwerk

Met onze op maat gemaakte oplossingen ben je verzekerd van comfort, functionaliteit en maximale ondersteuning in elke situatie. Ervaar het verschil van maatwerk bij Gardeslen Orthopaedie en herontdek de vrijheid om te leven zoals jij dat wilt!

Gardeslen Orthopaedie heeft ambacht en vakmanschap hoog in het vaandel staan, of het nu gaat om confectie óf een hulpmiddel wat we volledig voor je op maat maken. Dit zorgt niet alleen voor tevreden cliënten, maar ook voor duurzame en hoogwaardige oplossingen die lang meegaan.

Maatwerk is de sleutel tot een optimale en persoonlijke ervaring in alle aspecten van het leven. En dat begrijpen wij als de beste!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Knop toevoegen: ‘Maak een belafspraak’

Bewegingsvisie

Gardeslen Orthopaedie is lid van Bewegingsvisie. Bewegingsvisie is het keurmerk waaronder 13 orthopedische instrumentenmakers opereren.