Onze filosofie

Gardeslen Orthopaedie begrijpt dat mensen zo optimaal mogelijk van het leven willen genieten, met zo min mogelijk beperkingen. Voor de één betekent dit zelfstandig handelingen in het dagelijks leven te kunnen blijven doen en voor de ander is dat kunnen blijven sporten zonder last te hebben van blessures.

Wij en onze medewerkers geloven in zorg op maat en vervaardigen onze orthopedische hulpmiddelen met behulp van de nieuwste technologieën. Gardeslen Orthopaedie heeft ambacht en vakmanschap hoog in het vaandel staan, of het nu gaat om confectie óf een hulpmiddel wat we volledig voor je op maat maken. Met onze innovatieve technieken zijn wij in staat om je hulpmiddel conform de nieuwste inzichten en de nieuwste materialen te vervaardigen, waardoor je zo optimaal mogelijk kunt functioneren.

Bovendien streven wij naar nauwe samenwerking met medisch specialisten in alle ziekenhuizen en revalidatiecentra in Zeeland en West-Brabant. Door deel uit te maken van multidisciplinaire teams, kunnen wij je vraag op een deskundige manier beantwoorden en uitvoeren.