Bewegingsvisie

Persoonlijk in orthopedie

Gardeslen Orthopaedie is aangesloten bij Bewegingsvisie, een groep van veertien samenwerkende orthopedische instrumentmakers. Met vestigingen in het hele land. Belangrijk kenmerk is de persoonlijke aanpak in het kiezen en aanmeten van de hulpmiddelen: persoonlijke dienstverlening gecombineerd met zorg op het hoogste niveau. De samenwerking stelt ons in staat een breed assortiment aan prothesen, orthesen, korsetten, bandages, inlegzolen en schoenen op maat te leveren.

De veertien bedrijven van Bewegingsvisie werken nauw samen met huisartsen, revalidatieartsen, fysiotherapeuten, orthopeden, orthotherapeuten en mensen die het orthopedisch hulpmiddel integreren in de zorgketen. Met al deze collega’s in de zorgketen delen we gepassioneerd de informatie om de eindcliënt op basis van tal van invalshoeken de zorg te bieden die hij verdient.

Tot de moderne oplossingen behoort ook in orthopedische techniek de CAD-CAM technologie. Verder zijn op diverse plaatsen looplabs ingericht en worden steeds vaker digitale drukplaten toegepast. De innovatieve productie- en analysetechnologie levert hulpmiddelen op die volgens de laatste inzichten tot stand komen.

 

bevi_Nieuwe_RGB